Bärbara mattor för enkel rengöring

Den bärbara mattan rengöringsmedel

är en enkel lösning för alla typer av rengöringsbehov städservice göteborg hos både hemmet och kontoret. Mattrengörare är perfekta för att rengöra alla typer av mattor och de ger dessa mattor en fräsch look, vilket gör att de äldre ser nyare och ljusare ut. Några av de bästa bärbara mattvättarna på marknaden tillhör varumärket Bissell. Steamfast är ännu ett märke som har fått populär efterfrågan.

Spot Lifter 1719 från Bissell är en högpresterande mattvättare

som är perfekt för städning. Det är en bärbar städare som du enkelt kan bära runt. Du kan köpa den här djupa mattrengöraren på bara femtio dollar. Maskinen är en handhållen enhet som fungerar bra på djupa och färska fläckar. Om du spjäller te, kofta eller olja på mattan, kan du få bort fläcken omedelbart genom att köra maskinen. Tillsammans med denna produkt kan du även köpa Bissell rengöringslösningar.

En idealisk mattrengörare ska inte bara ta bort fläckarna utan

också lukten associerad med färgämnet. Mattor är gjorda av fibrer och de fläckar som orsakas av spill av livsmedel eller vätskor elimineras inte helt, detta skulle leda till en mild lukt. Och om spillet inte rengörs noggrant kan detta leda till ytterligare förorening och illaluktande lukt.

Bärbara mattor är lätta och trådlösa

 Detta skulle underlätta bekväm hantering och snabb rengöring av hela huset eller kontoret. Rengöraren arbetar med hjälp av en pensel och ett munstycke. Den lilla borsten sparkar av de fasta partiklarna som färgar mattan. Och munstycket suger i resulterande skräp. Således kan du få en fläckfri rent matta utan spår eller resterande fläckar.

Med en bärbar mattrengörare

kan du rengöra flera mattor i taget. När du laddar maskinen i 12 timmar löper den kontinuerligt i 15 minuter. Detta skulle ge dig gott om tid att rengöra alla mattor i ditt hem. Även om 12 timmars laddning rekommenderas, kräver de flesta maskiner 24 timmars laddning när du använder dem för första gången. Detta skulle säkerställa optimal funktionalitet. Moderna mattrengöringsmedel innehåller vanligtvis ett dubbeltanksystem. I den första tanken håller det rent vatten plus tvättmedel. Den andra används för att lagra smutsen som sugs in i munstycket. Du kan enkelt bortföra vattnet i tankarna.

En bärbar städare väger normalt upp till sex pund

Den är 10 tum bred och 17,5 tum lång. Huvuddelen av maskinen levereras med en 1 års garanti men vissa företag erbjuder 2 år.

Vissa bärbara rengöringsmedel

arbetar med ångteknik. De är också kända som bärbar ångrengörare. De ger en mer kraftfull rengöring och är relativt dyrt än vanliga mattrengöringsmedel.

Olika typer av städare finns på marknaden.Du kan ta reda på sina priser och funktioner genom att söka på nätet. Du kan hitta detaljer om dina närstående återförsäljare och kontakta dem direkt med dina behov.

Category: