Laser Hammaste valgendamine Et saada Perfect Smile

Laser hammaste valgendamine on üks viimaseid arenguid kodus hammaste valgendamine ja vastavalt mitu ülevaateid kasutamise sinine valgus ajal valgendamine ravi võib kiirendada tulemusi. Tegelikult me ​​lugeda laser valgus on enamasti halogeen või LED valgus.

On üldtunnustatud, et ilus, särav naeratus on oluline faktor, mis mõjutab meie sotsiaalsed, professionaalsed ja isiklikud suhted. Enamik meist on tihti armukade valge Helme hambad kuulsused meedias ja soovivad võiksime olla võrdselt atraktiivsed naeratus.

See võib olla tõesti kallis ravi, kui me valida in-operatsiooni valgendamine. Mitu aastat tagasi, ei olnud alternatiivi, millel on üks hambaid valgendada kell hambaarsti operatsiooni. Tänapäeval mõned kodus hammaste valgendamine komplektid sisaldavad pihuarvuti sinine laser valgus, mis on sama tõhusad, et laserkiire kasutavad hambaarstid.

Do-it-yourself laseriga hammaste valgendamine võib olla sama suurejooneline mõju nagu laser ravi hambaarsti operatsiooni vaid murdosa maksumuse ja privaatsust ja mugavalt oma kodus.

Professional Hammaste valgendamine

Inimesed, kes valivad oma hambaid professionaalselt valgendatud on tavaliselt teadlikud kulusid ja aega kogu protsess see nõuaks.

Enne valgendamine protsess algab, hambaarsti alati teeb kindel, et teie hambad on terved. Kui täidised on vajalikud, hambaarst ütleb, et need peavad olema tehtud enne valgendamine protsess. Pärast seda, hambaarst hinnata, kuidas värvitud ja värvi muutnud hambaid on, et teavitada teid vajalike seansside ja selle maksumusest.

Tavapärane protseduur võib alustada esialgne puhastamine hammaste ja vajalikud kohandatud vormimiseks suu plaate nii, et Valgendusgeel saab korralikult ja ühtlaselt rakendatud hambaid. Kohandatud suu plaate on väga oluline, ohutu ja tõhus valgendamine, sest need sobivad suurepäraselt hambad ja nad ei luba valgendamine geeli puutuda igemed ja ärritada neid. Valgendamise geel kõige hambaarstid kasutavad vesinikperoksiidi, mis võivad kergendada hambad üle 10 tooni.

Sama protsess, kasutades suu plaate võib kuluda mitu visiiti hambaarsti, aga hambaarsti paluda teil sooritada paar ise hooldust ravi vahel visiite hambaravikabineti.

Laser hammaste valgendamine saab palju kiiremini ja paremaid tulemusi kui valgus energiat saab hõlpsasti kiirendada valgendamine protsess. Igemed on alati kaitstud vaiguga baasil barjääri ja hambad puutuvad helesinine umbes 15 minutit. Rohkem arenenud ravi protseduurid, mis hõlmavad vähem soojust hambad ja väiksema ultraviolettkiirgust lubada hambad kokku puutuda sinine valgus umbes 30 minutit. See võib vähendada visiitide arvu hambaarsti kuni soovitud tulemused saavutatakse. Hambad, mis ei ole tõsiselt värvitud soovitud valgendamine tulemus on võimalik saavutada vaid ühel korral.

Kodu Laser Hammaste valgendamine

Kodu valgendamine komplektid pakkuda kvaliteetseid valgendamine tulemusi soodsaim võimalus. Kvaliteedi valgendamise komplekt sisaldab peale valgendamine geeli (tavaliselt karbamiidi peroksiidi) ja kohandatav suu kandikud, sinine valgus optimaalse tulemuse. Need komplektid on tavaliselt sama valgendamine tulemusi nagu kirurgia laseriga hammaste valgendamine, ja seal on tuhandeid positiivset kasutajate iseloomustused ja hammaste valgendamiseks ülevaateid seda tõendada.

Kodu hammaste valgendamise komplektid on kujundatud nii, et võimaldada lihtne kasutada ja nad on alati lihtne ja selged juhised. Samuti kasutamist helesinine saab optimeerida ravi, et lõpptulemused võivad olla nii tähelepanuväärne.
Valgendamine hambaid kodus on nii turvaline ja lihtne. Enamik inimesi on märgatavaid tulemusi isegi esimest kasutamist, kuid see võib võtta 5 kuni 10 päeva suurepärased, professionaalse kvaliteediga tulemusi.

Category: